top of page

O NAMA

Što radimo?

Već više od petnaest godina pružamo usluge prevođenja, tumačenja i lekture. Preveli smo na tisuće stranica svih vrsta dokumenata, priručnika, kataloga, brošura, web stranica te prisustvovali na tumačenju niza raznih postupaka. 

SENTENCA d.o.o. je trgovačko društvo nastalo promjenom pravnog oblika SENTENCA j.d.o.o., trgovačkog društva koje  je nastalo iz obrta za prevoditeljske usluge i poduku ITALIKA koji je osnovan 2006. godine,  s uredom na Korzu, na broju 23. Izvrsno smo poslovali, prevodili dokumente za studente koji su studirali u Italiji, Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Francuskoj, potvrde o visini dohotka, potvrde Zavoda za zapošljavanje ... 

Stjecajem okolnosti, u lipnju 2012. bili smo primorani iseliti zbog preuređenja prostora koje je na našu veliku žalost potrajao do sljedeće godine. Zatvorili smo obrt i nastavili raditi kao sudski tumači, bez agencije.  Uselili smo u poslovni prostor u Užarskoj ulici 17, no, izgubili smo jedan manji dio naših starih klijenata jer kad su dolazili na Korzo 23, nisu našli obavijest na vratima da smo se preselili... 

2013. osnovali smo prevoditeljsku agenciju SENTENCA, ovog puta na broju 27, u vrlo svijetlom uredu s prekrasnim pogledom na Korzo gdje nas  svi naši klijenti mogu s lakoćom naći. Zahvaljujući jasnoj misiji i viziji, odnosno izuzetno kvalitetnoj usluzi i odnosu prema našim klijentima, uspjeli smo naše malo trgovačko jednostavno društvo dokapitalizirati i promijeniti pravni oblik u društvo s ograničenom odgovornošću 25. lipnja 2018. godine.  

I kako je život pun iznenađenja, od 15.12.2018. godine, ponovo smo na našoj prvotnoj adresi u Rijeci, Korzo 23/II. 

No, nije to sve! Od 1.3.2021., konačno smo uselili u pravu poslovnu zgradu (s liftom i portirom!), na adresi RIVA BODULI 1/II, ured broj 228. I naš je ured dobio novo ruho.

00385 98 459 866 
info@sentenca.info
Pomerio 5/II, Rijeka
ponedjeljak - petak 09 - 17 h
bottom of page