top of page

INDIVIDUALNA PODUKA IZ FRANCUSKOG JEZIKA I KULTURE

Fireworks Show

DANAS UČITE FRANCUSKI!

Bonjour!

Jeste li spremni krenuti na putovanje koje neće samo obogatiti vaš život, već i otvoriti vrata svijetu prilika? Učenje francuskog jezika ključ je za otključavanje bogatstva iskustava, od uživanja u izvrsnoj kuhinji
u pariškom kafiću do istraživanja povijesnih ulica Provanse.

Zašto biste trebali odabrati učenje francuskog jezika?

 

  • Globalni domet: Francuski jezik jedan je od najraširenijih jezika na svijetu, s preko 220 milijuna govornika diljem svijeta. Ne govori se samo u Francuskoj, već i u dijelovima Kanade, Švicarske, Belgije i mnogim afričkim zemljama. Učenjem francuskog proširit ćete svoje horizonte i povezati se s ljudima različitih kultura.

  • Kulturno bogatstvo: Francuska kultura poznata je po umjetnosti, književnosti, filmu, modi i kulinarskim užicima. Učenjem francuskog jezika dobivate pristup riznici remek-djela, od romana Victora Huga do slika Claudea Moneta. Također ćete moći dublje cijeniti francuski film i haute couture.

  • Napredovanje u karijeri: Francuski se često smatra jezikom diplomacije i međunarodnih odnosa. Službeni je jezik Ujedinjenih naroda i Europske unije. Učenje francuskog može poboljšati vaše izglede u karijeri, posebno ako vas zanima međunarodni poslovni svijet, politika ili nevladine organizacije.

  • Putovanje sa samopouzdanjem: Bez obzira planirate li odmor u Parizu ili avanturu na Francuskoj rivijeri, govoriti francuski će obogatiti vaše putno iskustvo. Lokalci cijene kada posjetitelji ulože trud da komuniciraju na njihovom jeziku, što može dovesti do autentičnijih i dubljih interakcija.

  • Mentalna agilnost: Učenje novog jezika poboljšava kognitivne sposobnosti, uključujući rješavanje problema, pamćenje i multitasking. To je kao vježbanje za vaš mozak koje ga održava oštrim i agilnim.

  • Osobni rast: Učenje francuskog jezika nije samo stjecanje vještine; radi se o osobnom rastu. Izaziva vas da izađete iz svoje zone udobnosti, gradi samopouzdanje i potiče osjećaj postignuća.

Dakle, jeste li spremni krenuti na ovu uzbudljivu avanturu učenja francuskog jezika? Bez obzira jeste li početnik ili želite obnoviti svoje vještine, nudimo zanimljive i interaktivne tečajeve francuskog jezika prilagođene vašim potrebama. Naši iskusni instruktori strastveni su prema poučavanju i vodit će vas korak po korak.

Ne propustite priliku istražiti čarobni svijet francuskog jezika i kulture!

Pridružite nam se danas i započnimo ovu avanturu zajedno!

 

À bientôt (Vidimo se uskoro)!

intenzivni
tempo

Individualni tečaj za vas koji želite brzo stići do rezultata. U svega tri mjeseca razvit ćete vještine pismenog i usmenog izričaja te steći tečnost i autonomiju.
 Naša obveza je prenijeti vam znanje, vaša je učenje.

 72 sata 

12 tjedana x 6 sati
pon - čet
16.30 - 18
.00 

ubrzani
tempo

Individualni tečaj za vas koji želite ubrzanim tempom stići do rezultata. Kroz 6 mjeseci razvit ćete vještine  pismenog i usmenog izričaja te steći tečnost i autonomiju. 

Naša obveza je prenijeti vam znanje, vaša je učenje. 

72 sata 

24 tjedna x 3 sata

pon - sri - pet

18.15 - 19.00

lagani
tempo

Individualni tečaj za vas koji želite laganim tempom stići do rezultata. Tijekom 9 mjeseci razvit ćete vještine pismenog i usmenog izričaja te steći tečnost i autonomiju. 

Naša obveza je prenijeti vam znanje, vaša je učenje. 

 

72 sata 

36 tjedna x 2 sata

prema dogovoru

Nazovite nas!385 (0)98459866

Kontaktirajte nas

Hvala što ste nas kontaktirali!

00385 98 459 866 
info@sentenca.info
Pomerio 5/II, Rijeka
ponedjeljak - petak 09 - 17 h
bottom of page